• Om mig
 • min kamera
 • Länkar
 • Vill testa ...

  Vill testa den här tandkrämen och se om det blir någon skillnad. Någon som testat? Fungerar det? Eftersom jag gärna inte säger nej till ett vitare leénde, skulle det va så roligt och se om det värkligen fungerar ;)

  "Pepsodents nya tandkräm är den första produkten som gör tänderna vitare med omedelbart resultat. Tandkrämen innehåller ett blått skum som döljer det gula på tänderna och ger ett vitare leende. Produkten är ett svar på den starka efterfrågan på whitening-produkter bland konsumenterna.

  Smaken Glacier Fresh gör att munnen känns fräsch under en lång tid efter tandborstningen. Eftersom Pepsodent White Now ger ett vitare leende direkt är tandkrämen en bra lösning för dem som inte vill använda tidskrävande, omständiga och ofta dyra tandblekningsmetoder. "  första advent!


  Oj va många kommentarer jag fick igår! Skiit kul! :D
  Idag är det en sånn där plugg dag... Jag dör redan när jag tänker på det. Lyssnar på lite musik och vaknade för 20 min sen.. Jag kommer få en trög morgon i morrn, när jag klockan ringer 6:10.  Guud va jag längtar till jul och mer till min födelsedag! :D 

  snygga t-shirts!

  Heej :) Vaknade för en timme sen.. Oj vad jag har sovit men skönt har det varit. Behövde värklligen sömn, även om hela dagen känns bort kastad... Stannande hemma igår och kollade på tv med chips och läsk :) trevligt trevligt.
  Snygga tee va? :D 

                                                                                                             


  midda
  Min middag idag. Smakade inte så bra som jag hoppats. Inge smör och skinkan smakade för rökt. Och osten va hård.. Haha va jag klagar ;) nej, den va inge vidare.. Men i allafall, Får se om jag drar till gårn.. Ha en toppen fredag!

  hej hej hej

  Hejsan.  Idag har jag vart på dansen gick bra! ska ha uppvisning om 2 veckor, kom sen hem och åt falukorv och makaroner mummsigt! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska hoppa in i duschen och sen så måste jag plugga.. Hatar värkligen att plugga... Skulle gått på SSK-DJURGÅRN (hockey), Idag men pappa skulle ju på julbord med jobbet så det sket sig.. tråkigt :(  Aja cya,

  Tjugosexdagarkvartilljulafton!!

  Visst e´det snyggt? Vill ha!


  ♥♥♥


  pulka & Veterinär
  Marken är lika vit som igår och jag Älskar det!  så himla kul! Va ute och åkte både pulka igår efter fyrhjuling. Gryyyymt kul! Fasen va jag garva. Haha! Åkte pulka idag också förresten.Thihi. Fick sluta 9:25 idag för jag hadde hål ända till kl 13:10 så jag beslöt mig för att dra hem och skita i sista lektionen. Varför ska man ha träslöjd med en lärare som inte ens kan?

  Men det jag ville komma till är att jag strax ska se OTH sen fixa ordning mig och Hugos katt bur. Jag och pappa ska nämligen till djursjukhuset med Hugo eftersom han skalar av svansen och har gjort det sen i sommras, vi var ju hos doktorn i sommras men fick inget riktigt besked om vad det va så nu måste vi värkligen kolla upp det!, HATAR djursjuk hus då när jag var där fick min älskade lilla kissemisse avlivad ... :'( Men vill värkligen vara med, om något sånt skulle hända Hugo,man vet ju aldrig, allt kan hända... Jag blir alltid tårögd när jag är på sjukhus. Det får mig alltid att minnas.. :(


  Greenleafs.

   Älskar dom här bilderna, så snygg färg! Har publicerat dom här i min förra blogg om ni sett dom här bilderna förut så ni kan vara säkre på att jag inte snott dom.

  Gratismode.  Tjaabba!

  Har precis blivit medlem på Gratismode tycker det värkar vara bättre änn gratisbio.. ´
  Har man sammlat in 1500/2000 poäng får man ett presentkort på 500/1000 ,- och man får välja bland många olika butiker.

  Man får 50 poäng om man värvar en vän och att han/hon blir aktiv (dvs.100 poäng) + 4 poäng för värvningen.
  Och man får 40 poäng om man skriver om Gratismode på Bdb eller på bloggen.

  man kan också få 2 poäng om man besöker olika sidor och klickar runt. :D

  Om du vill få 50 EXTRA poäng så är det bara att klicka på min LÄNK. Och plus att du är super snäll mot mig.

  Vill inte publicera så mycket (reklam) på bloggen så det kommer inte dyka upp så mycket mer av gratissidorna. Men jag blev inspererad av gratismode idag och hoppas ni också blir det för det är värkligen ett smart sött att tjäna pengar på.

  Bjuder på musik!

  Hejhejhallå! Ska strax fixa i ordning mig,sen käka på pizzerian och sen gårn tror jag eller så åker jag hem. . Får se, Fick salami korvar idag i skolan som vi ska sälja till grannar,bekanta,familjen osv. Så det är väl det jag ska göra den här veckan,Höhö. Bjuder på musik tycker den är grymmt bra


  Onsdá tralalalá ;)

  Tjena mittbena! Har precis ätit och tänkte att jag bara skulle skriva av mig lite, innan jag går upp och pluggar no... Ska ha forsknings arbete i Engelskan och man får skriva om vad man vill. Har ni några förslag om vad jag skulle kunna skriva om? Vore kul med tips :) Eftersom jag känns rätt tom på idér just nu..ÅÅÅÅåå!! Jag har värkligen ingen lust att läsa på 11 sidor och svara på frågor i No:n.. Känner mig trött och har lust för slapp framför tv:n men nej nu måste jag ta tag i det. Ha en super bra onsdá! Ciao  


  Höhö,

  Hörde Hugo Jama och helt plötsligt satt han på fönsterbrädan och skrapade klorna mot fönstret (härligt ljud va?) Jag tänkte vad gör han. Så jag ropade på han , Men sen blev han typ helt galen och jag tänkte att det kanske var något utomhus som han blev intresserad av. Hare, fågel eller vad som helst. Sen ropar jag på pappa, så han får kolla om det är något bakom gardinen eller något. Pappa  - Näe,här var den ingenting. (några sekunder senare)
  - Det sitter en muuus på gardin stången! Haha musen hadde blivit så rädd så han klättrat upp där, Hahah!


  Film :D

  Hejhej, Sitter och pluggar och ska snart kolla på OTH om ca 10 min :D Har So: uppsatts.Tyska - dialog.Matte - 3 sidor :D men det kommer gå fint fint!  Har blivit dålig upptatering här från bloggen nu i helgen.. ledsen för det.. :(  I lördags sov jag ju över hos linn rikitigt kul!

  Fick chansen att se filmer jag länge velat se! Honey och the perfect man :D Typiskt sånna filmer som jag gillar! :D Med Hilary Duff och Jessica alba som huvudpersoner! :D   

  Gillar ni låten? :D Jag tycker den är grymt härlig!


  Katten


  Lägger upp bild på hugo.
  Ska kolla OTH om en stund :) Vad gör ni?

  slipning och tapetsering.

  Godmorgon :) Ska dra på mig "jobbar kläderna" Och börja slipa min garderob som ska tapetseras och fixas. Så ni kommer nog inte se så mycket av mig nu på dagen.. Men till kvällen och det loggar jag självklart in :D Pappa byggde ju en garderob till mig i sommras och nu är det bara slipning och tapetsering och hyllor kvar som saknas. Jag har lovat att hjälpa till och jag har inte direkt haft lust, men nu måste jag ta tag i det jag kan ju inte ha mina kläder på golvet hur  länge som helst.. Cya!


  Bloggens startsida
  RSS 2.0