• Om mig
  • min kamera
  • Länkar
  • YES

    Idag kom Jim Carrey´s senaste film -Yes man hem till mig i brevlådan =)


    sssoool!



    Fasen vad skönt vädret är nu!! Och jag längtar mer och mer till sommarlovet, inte så många skoldagar kvar! Idag slutade vi 11:55. Så jag spelade fotboll med killarna på gräsplanen tills klockan blev 13 och då tog jag skolbussen hem. Direkt när jag kom hem la jag mig på en dyna i gräset och solade samtidigt som jag målade naglarna och läste veckorevyn. Faan vad hääärrligt det var! Nu ska jag hjälpa mamma med maten. HEJ! 

    Tuesday

    Sitter och läser i den nya veckorevyn som jag fick idag =) Idag har vädret har varit jätte skönt, jag hade inte ens en jacka till skolan. Idag skulle jag och carro egentligen åkt och tränat, men carro var tvungen att åka till stan och jag trodde jag hade plugg som behövde göras.. Men alla upg har blivit uppskjutna till nästa vecka så det är ingen större brådska med dom. Det enda jag behöver göra är att läsa igenom manuset tills i morrn.    

    Losing you - Dead by April


    Måndag 27 april

    Jag har skiit ont i min tunga efter att jag åt isglass igår.. har värsta blåsorna - inte så vidare skönt. Men jag överlever, jag har precis gjort klart mitt tema arbete och So:n är snart klar, har bara en fråga till. Jag och A gick hem till henne på hålet och gjorde klart Hk papprerna så att det bara är att gå till datasalen i morrn och skriva ut dom. Skönt att 3 upg är klara nu har jag bara några kvar men dom gör jag i morrn.     

    Söndag

    Söndag idag då.. Jag och mamma skulle igentligen åkt in till skärholmen och shoppat, för jag har typ kris på kläder, men det får bli nästa helg vi är ju lediga på fredagen också! =) Kl 16.00 börjar min grannes teater som dom spelar upp för att få in pengar till klasskassan, dom var faktist bra och dom både sjöng och spelade till. Lite senare ikväll ska jag göra min so upg som jag ännu inte gjort.. Hej!

    kvällen med lite bilder.



    Igår var vi och såg på Hassle!
    först blev allt försenat ca halv timme pga av någon kabel som krångla, men sen började det ,och då spelade ett förband (som jag inte kommer ihåg vad dom hete) hehe, men dom var helt okej. Sen blev det lite vänta igen och vid 21.00 kom Erik ut på scen och sjöng ca 5 låtar och avslutade med "Hurtful" det var bra, inte super bra men helt okej. Synd bara att kameran på mobilen är så dålig.. Får fråga carro om hon kan skicka lite bilder =) När det var slut gick vi ut och "snodde" lite affischer ( dom skulle ju ändå tas bort)  sen vi gick till pressbyrån, medans vi väntade på att mamma skulle plocka upp oss. Kvällen var i allafall as grym och vi hade skiit kul! =) Och hans hår var värkligen skiit snyggt, eller nått. HEJ!

    Erik hassle.


    Idag drar jag, C och L till stadshuset där Erik Hassle uppträder 19.30. Biljetterna är bokade och klara. Det ska bli skit kul! Även om jag bara har hört en enda låt  "hurtful" hehe. Men den är ju bra! =) Ni får ha en trevlig lördags kväll, kanske att jag bloggar lite senare men vi får se. Tror jag ska lyssna på hans andra låtar  vi får se. Ska strax gå ut i det super sköna vädret hej!.

    Hölöskolans dag.


    1. sitting bull. svin god glass!
    2.bilden med stolar är på målar skolan.
    3. Bild på lägeheten vi målade i Alby.



    Jag kom nyss hem från skolan där vi har haft hölöskolans dag där alla klasser har sin egna grej och vi hade kasst på pyramid men det var helt okej. Fick en hela 2200 ,- Var vid skolan 9.15, så det blev ingen sovmorgon idag. Jag får ta det i morgon i stället =) hehe.  Igår fick jag och Amanda sluta extra tidigt på praon, så vi gick vid 11, sen gick vi till centrum och köpte ett packet glass. Gott! Lite senare drog jag till gårn där jag mötte upp A och några andra.


    Vädret idag och i helgen - SOOOL!


    Idag

    Idag hade vi prao sista dagen. I morgon börjar jag klockan 8 så jag får 1 timmes sovmorgon =) Pappa, jag och jenny stannade till vid en restaurang och åt idag - china mat!♥ Dom stänger restaurangen den 29é, buhu istället blir det en kolgrill.. Det är gott det med, men jag älskar stället.. Vi fick gå lite tidigare från praon så vi satt i solen och hade det riktigt skönt! Ska läsa lite ur min bok också så det blir klart tills nästa vecka =) Hej!


    Nu ska jag..

    ..fixa i ordning matlådan tills i morrn .sen ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen och läsa min bok, så jag kan skriva min bokredovisning på fredag.  Hej!♥

    Chester see - so goodbye


    Dagarna

    Det här är det jag gjort under prao:en.

    Måndag: Jag sov hos A, Anna skjutsade oss till Hagströms där vi var tvungna att sitta i fika rummet tills våran handledare kom. Efter att vi snackat lite, började han visa oss runt i målarskolan och vi fick måla lite penslar, sen drog vi till Hagströms lackering som tillhör samma företag där fick vi se hur dom lackade köksdörrar osv. Sen drog vi vidare till målarskolan i s-tälje där vi gick runt. Sen var vi tvungna att åka tillbaka för att hämta en lampa, kom tillbaka. lämnade lampan och M skulle ha samtal så jag och A fick sitta i 30 min rakt upp och ner på en stol och vänta. Träffade Magnus också, våran gammla vikarie.  Sen åkte vi till ett parkering rum i Alby där hans brosa och några lärlingar målade om till gym. Där fick vi tvätta väggarna i badrummet sen måla tak listerna i det ena rummet, spaklade för ett hål sen drog vi hem.

    Tisdag:
    Jag sov hemma hos A, sen vid 06.15 tog vi bussen till stationen där vi väntade på att bli hämtade sen åkte vi vidare med 2 andra till södertälje färghandel. Där vi var ett tag sen drog vi till Albylägenheten där vi fick dammsuga av lister m.m  Sen lackade vi dom och tog undan pappen sen gjorde vi likadant i ett annat rum. Sen målade vi garderoben och  köket.

    Onsdag:
    Jag och A gjorde som på tisdagen att vi åkte till station osv. stannade till i s-tälje där vi väntade jätte länge på S tills han kom. Åkte till Hamn och hämtade upp en till. Åkte till lägenheten satte dit köksluckorna men visste inte att han ställt dom i ordning så det blev jobbigt och tog tid. Sen lackade vi listerna och dammsög i hallen och köket. Sen åt vi och kom tillbax och hjälpte S med tappetsering eller inte A hon var med en annan kille och fick inte gör ett smak utan fick typ sitta på golvet i timmar. .

    Torsdag:
    Idag började vi kl 7 och då skulle vi vara i målar skolan, men Micke skulle ha möte så vi följde med och lastade på och av bänkar till en golf klubb, sen kom vi tillbaka och åt lunch.. Sen började vi slipa och torka fönstren som vi skulle måla vita men innan vi började måla åkte vi till östertälje och hämtade ställnings delar som vi lastade på släpet. Kom tillbaka och började måla fönsterna sen åkte vi och lämnade ställningarna sen fick vi sätta oss i solen och ha det sköönt.


    Prao.

    Nu har jag inte hunnit med bloggen på 3 dagar.. anledningen till det är för att jag har haft fullt med att sova hos Amanda , gå upp klockan 5:30, ta bussen till stationen och sen för att bli hämtad och  skjutsad till Alby. Den här veckan har vi nämligen prao och jag och A prao:ar hos hagströms måleri. Kul ibland, men för det mesta är det ganska tråkigt.. Men det går bra endå man slipper ju skolan, hehe. Har plugg som jag skulle behöva göra men om jag orkar göra det idag vet jag inte. Läsa min bok måste jag i allafall göra.  Puss och hej!.


    åå vad jag skulle vilja ha.


    Söndag-

    Heej, idag blire kanske att jag åker till Amanda och sover där, har ju prao i morrn och vi har samma prao plats så det blir ju mycket roligare om man åker tillsammans. Men eftersom jag bor så off,  går inte bussarna så tidigt så vi får se vad som händer, skulle behöva göra klart planshen också. Sen har jag matte och so som jag inte börjat med än..

    Ingen skolan på 1 vecka sköööönntt!.

    Breathe slow - Alesha Dixon



    Fredag / Lördag

    Vaknade upp hos Linda idag. Igår hade vi begravning för Armani..  Sen när vi grävt hans hål osv. gick vi till gårn och kollade på Talang, sen gick vi ut.. Men alla här är så osociala och sitter typ inne vid datan och käkar ostbågar - Hehe. Så vi gick tillbaka efter ett tag och körde wiiNär klockan var runt 23 gick vi hem till Linda och hade det skönt och garvade ihjäl oss som vi brukar..Sen hände det inte så mycket mer, men det var bara skönt.

     I morse käkade vi frukost sen kollade vi på Gothika den var sjukt bra och inte alls läskig. Bara spännande, se den! Sen när vi kollat klart fixade vi ordning oss och drog till grillen för att lämna den sen gick vi till Linéa och Jenny och kollade på när dom åkte skateboard. Jag prova och jag ramlade, men det bjöd jag på. hehe =)
     
     


    Halle Berry som Miranda i Gothika.

    090417

    Det blev inget plugg. Det blev S-tälje med Linda ist =) Hittade några jeans men jag orkade inte prova (A) Men det var skönt att gå runt i allafall.Men nu vill jag ha lika skönt väder som förra veckan det har värkligen vart svinkallt och blåsigt idag.. Nu sitter jag hos Linda och passar på att sno datan medans hon pratar i telefon, får se vad vi hittar på sen men något kul blire alltid. Puss och kram.


    Torsdag 16/4

    Idag var jag morgonpigg vaknade vid 08:30 sen gick jag ner och gjorde mig lite frukost. Nu ska jag strax sätta mig i lusthuset och plugga so och tyska kanske no, men vi får se jag har ju faktist LLLLOOOOOV! Sen får vi se vad som händer, har i allafall ingen lust att sitta hemma hela dagen ska bara se till att få skolarbetena klara, sen kan jag åka till Linda, Amanda elr någon =) Hej!


    Yesterday 16/4

    Kl: 14  var jag med Alex -Elvira var försenad. Undertiden snackade vi lite, sen gick vi ut och hoppade studsmatta. Efter en halvtimme kom elvira och då skulle vi börja plugga, men vi orkade inte så vi gick upp till oskar och company. Sen åt vi där och sen gick vi till gårn där vi spelade picturenary *stava*  och pingis.


    Idag

    Idag får vi se vad som händer. Ska äta frukost och fixa i ordning mig sen kanske jag drar in till hölö igen, för att göra klart filmen med Elvira och Alex inget som är riktigt bestämt än. Behöver plugga andra ämnen också.. Får se om jag hinner göra lite nu på morgonen så slipper jag ju göra det senare. Nu till frukosten. Hej!

    Min dag.

    Efter att jag vart med Alex och Elvira igår, orkade jag inte ta bussen hem så jag stannade i Hölö med Linda och Jenny.  Vi var ute typ hela dagen och gick runt, Jenny och Linda ville fota lite så vi gjorde det. Sen gick vi hem till Linda och kollade youtube filmer ,haha vissa är så jävla klockrena! Men Linda skulle till Erika så jag och jenny gick till gårn där det inte var så jätte mycket folk men det var helt okej endå! =) Kom hem och åt middag när klockan var runt 22, läste igenom nya veckorevyn. Sen satt jag och kollade på teve. Sen gick jag och sov. Det var min dag, Hej! 

    tis 14/4

    Nu ska jag bara fixa i ordning mig, sen drar jag till Oskar, där Elvira och Alex också är. Hej! 


    igår

    Igår kom en massa folk från mammas sida hit + farmor och farfar, det var trevligt. 3 påskägg och 150,- fick jag, tack!  Haha kommer se ut som en boll när jag kommer tillbaka till skolan. Morfar blev kvar sen igår, så jag ska väl umgås med honom innan han åker hem, sen måste jag nog plugga lite.  Tror att familjen drar till L ikväll för att fika och fira hennes födelsedag.  Men det blir en skön dag i allfall =) Hoppas ni haft en trevlig påsk!


    Lördag

    Hej hej hallå! Kom hem för 30 min sedan. Ganska slut i benen och har riktigt ont i rumpan efter cyklingen idag och igår.. Men gårdagen var skiiiittt kul! L hade lånat skräckisar, vi såg hela A women hunted och lite i början av Taking lives, men dom var inte läskiga och ganska B.. Men det gjorde inget går kvällen var toppen endå. När klockan var 24 skulle vi dra hem till Carro. Blev ju inte riktigt så. Kedjan hoppade 2 ggr och sen hittade vi på annat kul på vägen, så vid 3 somna vi alla 4 i samma säng. Vakande vid 9:45, åt frukost sen cykla vi hem. Men gryymmt kul vare! Stensjön i sommar (läääännnggtr) =)!

    Långfredag.

    Jag och J åker strax med cykeln för att möta upp Carro sen drar vi vidare till Linda, där det blir filmkväll med massa andra. Kommer bli skiit kul! =) Sover hos Carro inatt också så jag kommer inte hem förens i morgon. Ha det bra, Hej!

    TACK!



     

    När jag kom hem från skolan väntade ett packet med hårprodukter från Goldwell, tack så mycket veckorevyn! =) (klicka på miniatyr bilderna för forstoring)

    Påsklov!!!



    Nu har jag LLLLLLLLOOOV! Måste dessvärre plugga ganska mycket.. Men ser jag till att göra allt på en dag, har jag sedan en hel vecka att njuta av! Har Ingen skola på 2 veckor =) Har prao nästa vecka. Berättar mer när det närmar sig. nu ska jag hjälpa mamma med påskpynt och städning.  Hej!

    8 APRIL

    Idag har det inte blivit någon uppdatering pga skolan som vanligt. . Men nu är jag klar med min filmanalys i allafall! Sköönt.. Nu har jag bara Tyskan, No:n, So:n. Hk kvar och allt detta ska jag göra på lovet! KRAMA MIG. 

    Skola

    Idag hade vi vanlig skoldag. Jag och några fler satt ute i solen båda rasterna,och hade det riktigt skönt =) Solen bara värmde i ansiktet.  Sen har jag suttit ute i lusthuset och lyssnat på musik och pluggat lite tills nu. Tyckte att det kändes som det behövdes lite uppdatering eftersom jag inte uppdaterade någonting nu i helgen. I Lördags köpte jag i allafall nya tygskor likadana och samma märke som förra året =) Jag älskade mina gammla och kommer älska dom här lika mycket! =). Nu blir det strax mat det blir pizzerian för mamma ska iväg. Hej!


    F- Som i fredag.

    Idag efter skolan hade jag utvecklingsamtal. Gick bra, man får ju bara veta omdömmena och dom hade jag redan sett så det var igentligen inte så mycket att veta bara att jag skulle sätta några mål. Sen var det klart =) Nu behöver jag inte ha utvecklingsamtal förens på höstterminen i 9:an. Sköönt. Sen tog jag bussen lite senare och va me L,C,GB,A vi fikade lite och så =) Sen cykla vi till gårn. Kvällen var grymt kul!! <3

    Grattis morfar <3

    Idag fyller min morfar 74 år! Gratttiiiss =)<3


    2/4

    idag var det skola och jag jobbade med No berättelsen, och teckningen till temat. HK lotta fick se min och A´s planch den tyckte hon var jättefin och bra skrivert, förutom att vi ska ändra någon mening, men annars tyckte hon den var det bra! så nu är det alltså bara att göra fler, och hoppas på minst ett VG =)

    Efter skolan åkte jag och L till dansen där vi fortfarande håller på med att koreografin. Inte helt lätt, men det är super kul och kommer bli jättebra. Nu har jag inte dans förens om 2 veckor =) När jag kom hem gick jag ut och pumpa cykeln och hjälpte till i trädgårn spelar ingen roll bara man får vara ute när solen äntligen visar sig. Men nu måste jag öva på tyska glosorna tills i morrn som jag inte kan hälften av.. Hej!

    1 april

    Blev ingen bloggning igår. sorry for that. Igår var jag på träningen iallfall, tränade mage och rygg sen blev det lite boxning på slutet. Fick min veckorevyn igår också, som jag tänkte att jag ska läsa igenom lite nogrannare i kväll =)

    Idag var vi med klasserna på ungdomsmottagningen, efter det gick vi runt någon timma på stan och sen käkade vi på donken.  Det var riktigt skönt väder jag blev till o med solbränd på haka,näsa och kinder svider lite med äääh så ska det ju va. När vi kom hem gick jag och Amanda hem till henne satte oss på altanen och pluggade HK, skööönt. planshen blir fett bra! Nu ska jag läsa på glosorna tills fredag och kanske om jag hinner cykla. Jag vill värkligen vara ute nu när vädret är som det är =)!!!

    Bloggens startsida
    RSS 2.0