• Om mig
  • min kamera
  • Länkar
  • Fredag / Lördag

    Det blev gårn och jag åkte dit med Manda och Carro, lite folk men det var najs ändå! Carro sov här och idag har vi bara kollat på film läst lite tidningar och tagit det lugnt. Senare åker vi hem till Carro och sover där. :) Uppdaterar senare. Trevlig Lördag på er :) Kraam


    Fredag = Tacos






     Nu har jag smällt i mig tacos! Så himla gott! =) I dag åker jag nog till Gårn vid 21 någon gång. Så jag är hemma någon timme till. Tror det blir TV sen ska jag ju fixa ordning mig också.  Vad ska ni göra en fredag som denna? =)

    dagen

    Heej! Har precis duschat.. Kom hem från dansen sen åt jag och sen har jag pluggat tills nu. Trevlig torsdag va?! Men den har dagen har  värkligen behövts, och nu ligger jag inte efter i No:n längre, måste bara ta och läsa igenom lite men sen är det klart =) I morron är det fredag! Och sen är det helg!

    cocoo



    Jag har börjat gilla stora örhängen jättemycket! Det är värkligen skit snyggt. Ska nog skaffa några snart =) här är några jättefina örhängen som kommer från cocoo. Älskar dom rosa dom är ju svinsnygga!

    Hemma från skolan.







    Matteprovet som vi hade idag gick hyfsat, kunde nästan allt på A-delen men knappt 3 uppgifter på B-delen. Ska kolla OTH kl 16:10! kommer aldrig att tröttna på det! =)  Bjuder på "roliga" bilder idag ( mobil) heeh. Nej nu är jag hungrig =)

    Pluuuugg!

    P l u g g  p lu g g  p lu g g.. Nu har jag suttit och kollat ner i Matteboken i flera timmar!! Men det är helt klart värt det för det behövdes värkligen.. I morron är det prov, får se hur det går.. Hoppas ju på det bästa men det  gör man väl alltid. Känns som det här kapitlet inte var min grej, hehe. schysst bortförklaring haha! =) Trevlig kväll hörrni.



    Hugo gillar att gå på tangentbordet,



    syns det? Haha. Så himla gulligt när katter gör så.  Är föresten hemma nu,
    Slutade efter Hk:n  idag. ca 11.15 Sköönt!! nej nu är det tyska och matte som ska gäller. Ha det så bra! =)

    Söndag 090125

    Vaknade vid 11, sängen var så himla varm och sköön, gick upp och gjorde i ordning lite frukost det blev toastar och kall oboy riktigt gott!. Nu sitter jag och lyssnar på Mad ne yo. Älsskar värkligen den låten den är så fin och video är helt amazing! Synd att dom inte visar den på youtube för den är så grymt bra! Idag händer det nog inte så myckey,,Det är ju söndag! Nu ska jag bära ner min smuts tvätt.. sen funderar jag på om jag ska kolla på 2 fast and the furious. Får se hur det blir eller så kollar jag på den i kväll.

    Jag har funderat på om jag ska börja skriva ner allt som händer varje dag. Typ som en dagbok på datan och sen lägga in det på skivor, så man kan spara och minnas i framtiden men jag vet inte.. Då kanske det räcker med att skriva blogg och skriva en riktig dagbok..För man kommer liksom inte ihåg allt även fall man vill göra det. Men vet ni om man kan lägga in word dokument på en skiva?

    FRE/LÖR


    Jag han inte blogga någonting igår men för jag och amanda åkte in till Centrum och sen vidare till Kungenskurva för att kolla på lite grejer till Amanda. Sen åkte vi hem till mig och kolla lite film och Amanda sov över. Sen idag vid typ 11 drog vi till Heron City och kolla på bio :) Riktigt kul. Kollade på vi hade tur med vädret -igen. Riktigt skön film, även om jag tyckte att det var en typiskt vuxen film men den var helt klart bra, hahah Manda fick sitta vid en kille och hans mage typ kurrade hela filmen, Haha stackarn! Och självklart proppade vi i oss en massa godis för det är ett måste på bio! Men det  måste vi i allafall göra oftare MAAAANDA!! Haha.


    090122

    Har precis smällt i mig en macka och varm choklad. Älskar choklad / Oboy så himla gott! Blev ingen dans idag.. Alina och Ellinor skulle inte komma så då struntade jag också i det, har ändå lite so som jag behöver plugga på tills i morrn + lite matte också. Jag hade idrott sista lekt. Körde handboll och vi fick en läxa tills i morrn som jag ska läsa på lite. Mer än så vet jag inte. Ha en trevlig torsdag allihopa! Lägger in dagens nedan.

    Dagens:

    Dagens Humör:
     seg men glad!
    Dagens Låt: Beyonce helo.
    Dagens Kläder: Mjukis byxor och blå tröja.
    Dagens bästa: Vara hemma och ta det lugnt!
    Dagens sämsta: Ingen anníng. Kommer inte på ngt.
    Dagens frukost: macka och mjölk.
    Dagens Lunch:  2 Sandwich.


    väska

    Heej. Idag var det skola som vanligt. Vi fick sluta vid 13:30 för musik läraren var vab och vi hade ingen vikare, Så jag drog hem och pluggade lite matte, till matteprovet jag har på Torsag. Har pluggat lite SO med Jenny också. Prov på fredag. Har precis smällt i mig en big tunnbröds rulle. YumMmMy! Men i allfall så kom min väska idag som jag beställt från NUKNUK. Gillar den. Även om den inte var riktigt så som jag tänkt mig, den var lite mindre en vad jag trott. sen trodde jag att den skulle vara mer sträkt i tyget och inte vara så skrynklig. Men jag är deffinitivt nöjd!





      

    Bak bilder.




    Dagbok.


    (Bilden är från google) som jag fixade till i Photoshop-

    Hejsan! Slutade skolan: 11:55 jag och Manda drog hem till Manda och pluggade.
    Sen tog jag 13 bussen hem. Sen har jag suttit och pluggat tills nu. Vi hade HK och gjorde någon korvgryta. Hehe. hade matte. Så mer än 2 lektioner var det i allfall inte idag. SSKÖÖNT!


    Shiit glömde bort tyskan som vi har i morrn. Great! Ska plugga nu. .. Hejdå


    söndag.

    Heejsan! Jag kommer inte på någonting att skriva om.. Men idag har jag iallfall bara vart hemma och tråkat.. Kollat på skidskytten, hehe. sen har jag ju suttit vid datan, men sen har jag inte gjort så mycket annat.. På söndagar brukar det inte hända så mycket.. I allafall inte för min del. Ska äta strax tror jag. Är jätte hungrig så det ska bli najs att slänga i sig lite mat. Hej på er!


    Tävling.


    Jag är med och tävlar om ett present kort med 500 kronor på H&M var med och tävla du också! Tävlingen hittar du
    här

    önske outfit.

     

    1. Jeans från ellos. ca 349,-

    2. Top från H&M 98 ,-

    3. Skärp från. H&M 79,50 ,-

    4. väska från Nelly.  1499 ,-

    Lördag,fredag

    Igår var jag på gårn, var faktist kul! Idag vet jag inte vad vi ska göra vi kanske ska gå på bio, jag mamma och jenny eftersom pappa är i Norge, men vi får se kanske åker till Linda också. Men ingenting är bestämt men något ska vi väl göra idag. visste exact vad jag skulle skriva om i morse, Men så strulade blogg.se så självklart har jag glömt vad det nu var, 1 timme senare. GREAT!. Lägger upp en önske outfit i stället, dyker strax upp. :)

    Vilken av bilderna gillar ni mest?







    Förlåt för att jag inte bloggat på flera dagar..  Men Igår började  i allfall dansen igen, Så jag var på den. Kom hem och åt sallad, riktigt gott!  Duschade och låg och i soffan och  kolla på Laura Croft, det var min torsdag det, Juste fick en ny gympa lärare och No lärare, gillar båda :) Och idag hade vi gympa men precis när gympan börjat så gick brandalarmet så jag och Manda fick gå ut med shorts, Haha. Sen tror jag att jag ska till gårn vid 7, ska höra med Linda. Och nu har jag precis smält i mig varm choklad och mackor :)

    plugg.

    Kom hem från skolan för ca 1 timme sen. Skulle haft redovisning av filmen i Engelskan men den blir i morron tror jag, ja i allfall så blir det nog inte så jätte mycket bloggande idag. Ska plugga til So:provet som jag har nästa vecka har matte prov också samma dag men det tog jag inte med hem. Men nu ska jag fortsätta läsa so häftet och om 20 min slutar jag och avbryter för One Tree Hill.  Ciao



    school

    Idag var det skolan,  vanlig skön måndag med HK, Matte, hål och slöjd älskar måndagar!  Nu på torsdag börjar dansen igen. Ska bli skönt att få röra sig lite ;) haha.  Jag och Amanda skulle igentligen gått på bio idag. Men självklart gick inte den filmen som vi ville se.. För det händer ju alltid så när jag och Manda ska gå på bio i södertälje.. får se om det går nästa helg, eftersom Manda inte kunde nu i helgen :) I morron ska vi visa upp filmen på Engelskan jag, Evelina, Amanda, Manda och sofie gjort. Haha fasen vad jag kommer garva åt det, hahah ;)


    Nypon


    Då sitter man här igen..


      Bjuder på en bild från i sommras, som jag har fixat till i photoshop.

    Och skolan börjar i morrn, längtar inte ett dugg, Eller jo lite men inte med all stress som jag nämde förut. Men den här terminen ska vi satsa på bra betyg! Right manda? ;). Idag händer nog inte så mycket förutom att jag ska ta tag i mitt rum och plocka undan lite kläder på golvet osv. Sen får vi se om det bli One Tree Hill maraton, Fick ju boxen för säsong 2, har inte hunnit kolla ännu. fast jag har ju sett dom förut , men senaste gången jag skulle kolla pajka tv:n.. Ha en trevlig söndag nu, cya!



    Lördag 10/1

    Godmorgon! Idag vet jag inte vad som händer, förutom att  vi ska ta ner våra julgranar hemma som värkligen barrar.. Jag känner värkligen inte för att börja skolan på Måndag.Då blir det bara stressigt  för alla uppgifter som ska in..osv..Igår kollade jag på terminator 2 som gick på 4:an riktigt bra är den. Synd bara att dom ska ha reklamer efter varje 10é minut.. sjukt irreterande. Ni som såg Let´s dance i går vilka hejade ni på? Jag tyckte Morgan var hel skön, men det är klart kul att kolla på Blondinbella. Även om jag tycker hon låter överdriven när hon pratar.

    Blue flower.




    Satt och kodade igår kväll, Vad tycker ni blev det bra? Jag blev riktigt nöjd med den, så vi får väl se hur länge den kommer sitta uppe. Kodningen gör ganska mycket, och för mig tar det ca 15-30 min om det ska vara lite extra, info,nedräknare,datum osv. Så det går ju fort och man får ju en förändring på en gång. 

    Amanda och jag har fixat med hennes nya blogg under morgonen visst blev den fin?
    Cya !

    Hugo


    Önske halv/outfit.



    1.  Väska från Nuknuk. 329,- 2.  Armband från Nelly  49.- 3.  Cardigan från HM. 149 ,- 4.  Sneakers (Tygskor) 129;-


    Längtar till Våren och sommarn så man kan bära allt detta!


    Mitt 08.


    Januari:
      Jag har ingen anning.. Började skolan igen efter lovet.

    Februari: jag började blogga!,Och emma och jag blev jättebra kompisar :)

    Mars:
    Morfar åkte in på sjukhus. Påsklov, var mkt med Linda <3 Första gången jag var i uppsala.

    April:  Hölöskolans dag, Linda hade fest. Morfar belv 72 firade han hos kusinerna i Sthim. Var mycket på Gårn med Anna-clara. Vi var också i Sthlm med klassen.

    Maj:
    kmr ihåg lite bara. Var med Anna-Clara mkt, fotboll med Linda och familjen. Skolan va grymt kul :)

    Juni:  Badade första gången i år, fick reda på att klassen skulle splitras.., Skolavslutning, åt i Nyköping med elvira å dom. Jobbade på Växthuset. Anna-Clara hade tjejkväll. Åkte till Åby med Anna-Clara och Jenny.

    Juli:  Jag, Emma,Carro och Linnéa pratade om att träffas, kameran gick sönder.. Var ute på sjön och vädret var typ underbart! Såg Mamma mia på bio med mamma jenny och Linda å dom. Gick runt i hamnen i trosa med pappa åt där och så. mamma fyllde år.

    Augusti: skolan började igen efter lovet. Ny klass. mys hemma hos Linda med godis mat och Madonna film. var på The-voice med Anna-Clara och Jenny!  Sov hos Amanda sen var det övernattning i skolan och så bada vi på Åby.  pappa fyllde år.

    September:  blev mycket Gårn igen, fast med Evelina och Amanda, Anna-Clara och jag slutade vara.. Var på GRÖNAN med Linda , skiit kul! Mycket plugg.

    Oktober:  Var på Hockey, Djurgården-ssk med farfar pappa och jenny. Kollade på fotbollen sverige (vm) Hemma hos Elvira åt Tacos och sov där, vid 1 kom Jimmy. Bertil kom och hälsade på. Slutde på min blogg och startde den här :)Familjen köpte ny bil. Mycket gårn hela okt,nov,dec.

    November:
    Fick en garderob som jag hjälpte pappa att tapetsera måla osv. Var med Elvira och hade grymt kul!  Åkte till vetrinären med Hugo. Sålde korv till tyska-resan. Var med amanda och den 1,a snön kom!

    December: Uppvisning i dansen.Lucia,Lucia innebandyn med Linda,carro,amanda mfl. Kul!  min födelsedag, Fick en massa fint, tack!  Vi fick Lov. Sen blev det jul stress med att hinna köpa julklappar. Det blev Jul fick en massa fint där med!<3. Nyår själv med familjen men det gick bra ändå :D! 


    Ny foundation

    Juste jag glömde berätta att jag har köpt en ny foundation Isadora Hydralight, Så det ska bli kul att se resultatet, Den är för blandad hy och det passar ju mig.. Sen var den inte oljebaserad heller för det är ju inte så jättebra att ha det om man inte har så jättefin hud.. men ska ta slut på dom dropparna jag har kvar i min gammla först, sen får jag väl se om det är något att ha. Jag var väldigt nöjd med den jag hadde förut men jag letade efter den i 2 butiker sen orkade jag inte springa runt mer så jag tog då den.

    Så ha en bra söndag nu! Cya

    Frisören

    Ska strax åka och klippa mig, fick tid kl,16. Yeeah jag har inte klippt mig på oj.. Länge. Så hon behöver nog klippa det en bit. För jag gissar att håret är slitet upp till 5 cm. Ska be henne klippa upp också alltid fint :P

    Ha det så så bra! Cya  P.S  tyvärr hinner jag inte med en före-bild :/


    Sladdar,usb,skivor.




    Jag hatar alla instruktioner och sladdar  aah, Jag bli GALEN! Jag har aldrig kommit överens med sånt.. Antingen är det jag som är för trög eller så är det alltid något som ska fattas, krångla osv.... JOBBIGT... 

    Jag har nu installerat 2 skivor till kameran så man kan kunna överföra bilderna så man får dom in i datan, men vad händer då? ja, det är inte ens dom skivorna som det står att det ska vara. Ingenting funkar. Datorn börjar sega och så har den gjort i ca 4 dagar nu..  ååhh, Ses i morrn.




    Bloggens startsida
    RSS 2.0