• Om mig
  • min kamera
  • Länkar
  • FAN

    Guud vilken längtan jag har till våren och sommaren! Det är sjukt.. Jag tänker tillbaka på allt nu för tiden. Jag njuter inte av det jag har, jag ser alltid tillbaka.. Man ska inte se tillbaka.. Men jag kan inte sluta drömma och tänka. Jag saknar saker hela tiden. Saker fattas.. Det går inte att göra saker till det som va. Det går inte att spola tillbaka tiden.. Vi lever i nu, inte det som vart.. Allt är borta, och det enda som finns kvar är ett minne..Man kan aldrig uppleva en sak man redan upplevt. Man kan bara bevara det lilla man har.. Ett minne i rymden.

    Söndag

    Carro sov hos mig igår så vi har vart med varandra hela helgen =) Vi har inte gjort så mycket, vi var ju hemma hos mig och det finns inget tråkigare ställe.. Hehe. Ätit vofflor har vi iallfall gjort. Sen har vi suttit vid datan, och läst tidningar. Ehm, vad gjorde vi mer? Aa nu ska jag kolla om det är ngt på Tv. Hej!

    Lördag

    Lördag vaknade upp hos Carro vid 12:30 - Haha, jag vet. Men jag och Carro är världsbäst på att sova länge. Om man inte räknar med Linda då. Haah! Vi åt frukost och fixade ordning oss sen gick vi ut med Bella. kom in och kollade på Hogan knows best. Sen drog vi hem till mig. Satt vid datan, åt mat, kollade robinsson, Sen blev det Earth hour så vi släckte ner 1 timme. Åt glass och spelade kort. Sen gjorde vi  inte så mycket mer tills vi gick och la oss.

    Fredag

    Idag efter skolan åkte jag L och C in till södertälje. Direkt när jag klev på bussen  visade jag sms:et för chaffören och gick vidare då hör jag han ropa bakom mig - hallå,hallååå,hallåå! Så jag vände mig och så sa han ngt konstigt och gjorde något konsitgt med handen han kunde typ inte svenska ( skärmen hade slocknat när jag visade sms:et) Så gick jag och satte mig vid L - piiiiiiiinnsaaamt! Men spela roll man lever bara engång. Och förresten skällde mat tanten ut mig någon timme innan, Men det är lugnt jag lever. Haha,

    jag hittade i allafall ett par jeans och en snygg vår jacka men det ska jag köpa ngn annan dag. Sen satt vi på donken och prata om allt i typ 1-2 timmar. Sen gick vi in på Lindex för L skulle kolla på underkläder.  Jag kollar på klockan - 17:28! (bussen går 30) Så dom ställer sig i kön för att köpa sina saker och framför dom står en tant som segar, inte med flit men ni vet ju hur tanter är låååååååååååångsamma! Vi blir mer och mer stressade, vafan jävla tant, skyynnda! När L äntligen betalat kutar vi ut från lindex och ut i slasken så det skvätter på jeansen och i skorna. När vi äntligen är framme vid busshållsplatsen, läser vi på skylten 17:44 - tur!! Klockan blir 17.44, vi väntar, klockan blir 18, vi väntar. Klockan blir 18:15 ,Vafan!!  15 min senare ropar dom ut i högtalaren att alla bussen är inställda pga halka.. VAAAAAA FFFAAAN!! Men det ordnade sig i allfall, vi fick skjuts av E hem till L Sen drog jag och c vidare till gårn. Det var ganska kul fast tråkigt i slutet.. Men vi spelade 7: an och var ute lite. Sen sova jag hos carro. Hej!


    Dansen

    Idag efter skolan var det dans med Linda som vanligt. Det var värkligen skiit kul idag!! Typ aldrig haft så kul :) Så himla klockrent när jag ska slänga upp käppen i luften och känner att den precis höller på att  landa i mitt huvud, så jag bah - aaaaahhh! Och sprang där i från. Sen börja jag as garva och alla andra me. hahah! Idag blev det Kebab med bröd till middag, mamma är sjuk så hon orkade inte stå och göra mat..Men det var sjukt gott bortsett från att det känns som jag har kebab bröd ändå upp till halsen nu.. Hej!


    HUGO.


    090325


    Skoldagen var lika skön som igår, Shiit vad skönt det är att inte behöva plugga! Idag när jag kom hem låg veckorevyn i brevlådan. har kollat brevlådan varje dag och äntligen kom den! Fick 100,- rabatt på Crocker jeans inne på JC, hur bra är inte det? Hoppas dom har några snygga nurå =) 

    Träning.

    Idag var det en skön dag i skolan. Vi har tema vecka framtil vecka 15, så dagarna kommer blir mycket skönare eftersom engelskan,svenskan,so:n ingår i temat och shemat är annorlunda =) Efter skolan drog jag och carro till träningen. Vi körde cirkelträning och box. Shit va jobbigt det var, men man kan i allafall gå hem med gott samvete. Höller på att bli förkyld också.. Fick ont i näsan och lock för öronen. Och nu nös jag.. Uuuh villl värkligen inte bli sjjjukkk.. =(

    .

    Nu blir det mjölk och kladdkaka sen blir det sängen, jag är jättetrött, godnatt!


    Spotify



    Nu har jag fixat spotify (Bjuder på att jag visar några av mina låtar. hehe). Limewire som jag hade förut har satt upp en brandvägg - vilket suger, så det inte går att hämta musik längre utan att behöva betala en massa pengar, vilket är onödigt.. 

    Så då ladda jag ner spotify som är ungefär som youtube kan man säga, man fixar en egen lista utan att behöva ladda ner låtarna. Det enda problemet är att man inte kan få in låtar i mobil och ipod osv. Vilket inte är så bra.. Men jag har fixat det med ett annat pogram =) Hej!

    090321

    Precis ätit, det blev varmamackor -gott! Snart börjar det väl ngt kul på teven, det brukar ju alltid börja ngt vid 20. Just nu lyssnar jag i allafall på beautiful - akon och kollar in massa sidor. Idag har det inte hänt så mycket jag gjorde HK:n som jag måste fortsätta med i morrn, sen har jag kollat 2 avsnitt av OTH säsong 2. Och inte gjort så mycket mer =) Nu ska jag kila upp. Hej!


    19:14

    Ensam hemma. Hatar när det är så tyst, det blir liksom så tråkigt när det ända man hör är ens egna tankar... Men jag ska lägga mig i soffan och kolla på Without a trace som börjar nu kl 20:00 om det inte är någon annan bra film på viasat, jag får se.. Men teve blir det i allfall. Later

    Frrrreddag!

    Idag är det FFREDAAAAGG! Har precis städat mitt rum så nu är det rent och snyggt!  Är hungrig också och ännu hungrigare blir jag när man känner doften av mat inifrån köket... Idag tror jag att jag stannar hemma, känner inte för att göra något, bara ta det lugnt. Nu i helgen måste jag plugga tills HK provet på måndag.. Härligt, ännu en helg åt plugg. Och nu när vädret är som det är det inte ett dugg lockande att sitta inne och bara se solen lysa utanför fönstret..usch! =( 

    Blue like the see, blue like the heaven.


    Här är en av mina favorit bilder, just för att den är så snygg med det blå mot den gråa bakgrundenBilden är inte redigerad även om det ser ut så =)

    Måndag

    Idag är det den 16 mars och vädret har faktist vart riktigt skönt, märks att det snart är vår med alla fåglar och solen. Hoppas bara att det inte kommer någon mer snö som förstör.. Idag så hade jag alla lektioner. Ingen var inställd eller hade vikarie och i morgon åker inte jag och Carro och tränar.Carro är sjuk och jag måste plugga tills ma provet på onsdag.. =( Har precis ätit mat och nu ska jag plugga ma och tyska.. Later


    090315

    Nu har jag både kollat one tree hill käkat pommes korv och bearnise sås + sett på wipeout, haha man kan inte sluta garva åt ljuden och kommentatorerna.  Skulle kollat på Beck också men jag orkade.. I morrn är det skola och jag har ingen anning om vad jag ska ha på mig. Men något finns det väl. Jag är rastlös jag måste göra något!..  Hejdå.

    one tree hill


    Om 10 min blir det one tree hill♥ har väntat hela veckan =)!

    Godmorgon

     
    (mammas hand)

    Jag vaknade vid 12! Så länge har jag inte sovit sen jag var sjuk.. Men nu är jag vaken i allafall har ätit frukost också. Gud vad chockad jag blev igår när opera tanten vann! Va fan, melodifestivalen börjar gå åt ett annat håll..  Igår blev jag bjuden att komma hem till grannen och köra xbox NHL som jag älskar! Men det blev inget, jag hade ingen lust att gå över sen så ville jag se melodifestivalen för dom kollar inte på det.. Så jag var hemma och kollade på det sen kolla jag på tillbaka till kärleken. =) Nu ska jag dusha och fräscha till mig. Sen ska jag göra matten.. prov till på onsdag.

    Smycken




    Fredag

    Jag börjar få bloggtorka.. Har inte haft lust att fota så det har inte dykt upp så mycket bilder heller. Problemet är väl brist på fantasi. Men någon bild - kanske dyker upp ikväll =) Annars blir det liksom bara text i bloggen och det tycker jag själv är jättetråkigt när jag går in på andra bloggar och även ser min egen. Men den kommer snart, alltså blogglusten - får vi hoppas =)

    Torsdag.

    Idag efter skolan följde jag med L som vanligt och sen blev vi körda till dansen. När dansen var slut blev jag självklart mulad  - tack! I morron får du igen...

    No prov idag också. Gick inte speciellt bra. Men glad för att det är över!

    Igår kväll tog jag fram en av mina gamla skivor och shit vad minnen det kom tillbaka. . Jag kommer ihåg hur glad jag blev för skivan som morfar gav mig (Britney spears) jag tror jag fyllde 8. Och jag värkligen älskade den skivan.. Synd bara att 2-3 låtar var hackiga. Vet inte hur många gånger jag har lyssnat till låtarna. Och minnena kom värkligen tillbaka när jag jag log i sängen igår kväll och lyssnade på b.l.a. den här:


    Hej,hejdå

    Idag var det träning som vanligt med carro. Det var kul! Men hinner tuvärr inte svara på era kommentarer, jag hinner inte ens kolla the mentalist.. Buhu. Nu blir det plugg. Musik prov i morrn.. =(

    New york

    Åh vad jag vill resa till New York fatta underbart..

     

    Pluggat lite musik under kvällen men det gick väl Sådär.. Middagen var i allfall god, pappa skulle göra mat för mamma var inte hemma så han ropa när han kom hem - Ska vi börja med maten, sen ställde han fram 3 pizza kartonger på bordet. Haha! Men gott var det =) Nu blir det plugg.....

    Observera att bilden är från google.se

    090309

    Nioende mars idag. Lots på morgonen sen var det Hk, men Lotta var sjuk så jag och Amanda drog hem till henne och bakade scones och kollade på någon konstig film. Sen gick vi tillbaxs till skolan för att ha matte, Fast han bjöd på fika så det blev inget gjort. Sen var det slöjd. Men nu måste jag plugga till Musikprovet som är på onsdag. Hejdå.

    Lördag/Söndag

    Förlåt för att jag inte bloggat på typ 2 dagar.. Men i lördags åkte jag i allafall till Tullinge och träffa L and A med familj-Riktigt kul! Föräldrarna skulle på trädgårdsmässan så vi stanna hemma och spela sims. Haha det är tradition när vi är med varann =) Senare på kvällen kollade vi på Melodifestivalen och videon från England. Vill värkligen tillbax det var så jävla kul! Ett Minne för livet.

    Sen sov vi där tills på söndagen och då på söndagen körde vi lite Xbox NHL 08!  =) Vi åkte hem vid 10.30 ca och sen drog vi vidare till Hornbach för Hugo skulle ha sin mat som typ inte går att hitta på andra ställen än där och på djuraffärer. Sen när vi kom hem kom farmor och farfar sen började vi lägga golv i köket tills klockan 23. Helgen var i allfall grymt kul!


    Fredag kväll


     




    Sitter här och lyssnar på lite musik som alltid. Propp mätt efter fajitasen (tacos fast med kyckling) även fast det var  2-3 timmar sen jag åt. Jag gjorde maten, gott som alltid, hehe. Föräldrarna är inte hemma så jag och J är själva. värsta-sköönt-då-får-man-teven-för-sig-själv. Om 20 min är det without a trace! =) TJOOOHOOO!

    Bowling bilder.




     

    Yes äntligen fredag! Idag vet jag inte vad som händer. Kanske gårn, men jag får se..Den här helgen blir det iallfall inget plugg - sköönt! Idag hade vi redovisning i tyskan, gick bra och Jag, A och D var en grupp. Här är förresten bilderna från förra fredagen då jag var med familjen och bowla. =) 

    5 mars

    Tjena mittbena! Har precis ätit, riktigt gott det blev någon gryta =) Kom hem från dansen också för 1 timme sen ca. Idag började det en ny kille så nu är vi 8 st! Det  är faktist jobbigt att vara så många man kan liksom inte röra sig fritt utan att få en släng av en arm eller kliva på någon..I morron är der redovisning i Tyskan så nu blir det plugg.  
     
    I    M O R R O N     Ä R      D E T      F R E D A G:    See you later aligator!


     


     


    Idag var det skridskor.. Fasen vad jag frös om fötterna, även fast jag hade raggsockor och dubbla strumpor. Kom hem vid 13:10 så jag missade skolbussen på minuten.. Så jag var tvungen att vänta i skolan 1 timme och 20 min.. På bussen hem sov jag.  Nu äter jag mina super goá choklad snittar - som jag bakade igår och sköljer ner med cola.  Nu Ska jag fortsätta med min Engelska meny. Later


    090303

    Skolan flöt på bra, och efter det kom jag hem och bakade chokladsnittar som jag ska ta med mig när vi ska åka skridskor i morrn - Det är ute aktivitetsdag för hög Jag, J och pappa åkte in en snabbis till tälje.  Men nu ska jag kolla på Tv.  / V


    plugg

    Idag slutade vi klockan 11, hade bara Lots och Hk, gick till A och var där tills 13. Idag blir det plugg igen.. Måste plugga hela veckan.. tänkte att jag skulle skippa träningen i morrn med carro, jag har ju dansen nu på torsdag också. Så jag hinner inte plugga om 2 dagar går åt träning, Men nu ska jag göra min Engelska meny.  

    Jag vet att mina inlägg är dö-trista nu när dom bara inehåller text och plugg. Men bilder kommer snart, lovar!

    1 mars 2009

    Heeej, Att vara barnvakt igår gick bra. kom hem vid 24 ungefär och då var jag riktigt trött.. Så jag gick och la mig på en gång. Idag blir det plugg - Igen. Ska läsa om blodomloppet och nervsystemet som har hur många sidor som helst!...Men först ska jag kolla igenom bidragen från melodifestivalen som jag missade igår. Cya

    Bloggens startsida
    RSS 2.0