• Om mig
  • min kamera
  • Länkar
  • Borstar


    Dålig Bild. (Mobil)

    Här är mina nya borstar som jag köpte i förrgår. Köpte dom på Lindex var på rea 60 ,- tidigare pris: ca 100.-  Hade heldre kunnat tänka mig svarta borstar men det är ju bara till smink, och huvudsaken är ju att dom är bra . 4 Borstar, 1 puderborste, 1 rougeborste.1 Foundationborste,1 applikator till ögonskugga.Super!. Gott nytt år! 

    Inge nyår!

    Det blir inge nyår i år, eller jo det blir det ju. Men inte för min del.. Det var tänkt att vi skulle fira hemma och bjuda in en massa människor, eller vi bjöd ju in dom. Men nu måste vi (familjen) ringa och säga att det inte går längre.. Pappa har blivit sjuk.. Kräksjuk.. Är det inte typiskt? Nu måste vi vara hemma och fira, bara familjen.. Hur tråkigt blir inte det. Och jag kan inte dra till någon kompis, för alla är typ bortresta osv.. Kul?, Nej inte direkt..

    Tävling


     Jag är med och tävlar om det här super snygga armbandet hos Ladiewarrior.blogg.se

    Arn 2.



    Kollade på Arn 2 igår kväll, fick den i julklapp. Jag tycker båda filmerna är helt okey, För att vara sånn typ av film Men 2,an var mycket bättre än vad jag hadde trott. Tycker dock det var lite tråkigt i slutet, ja ni vet vad jag menar ni som sett den.. Vill inte säga för mycket till er som inte sett den. Det vore ju lite elakt. En helt okey film i allfall, Ni som bara sett 1an, se 2an också.

    Lördag.

    Tjena mittbena! Vaknade med en äcklig huvud värk, och den sitter fortfarande i, Jobbigt.. Men i allfall så fixade jag till i bloggen igår! Blev riktigt nöjd, så den här kodningen kommer jag nog ha långt framöver. Sen någon gång måste jag ju ta och fixa min bloggdesign, men det är jag inte direkt proffs i, så jag väntar tills jag skapat en jag är RIKTIGT nöjd med.

    Så vad händer idag? Jo jag ska tråka hemma och städa och fixa... Kul va? Sen ska jag försöka installera skivan till system kameran så jag kan ladda in den i datan ,och lägga upp lite bilder här på bloggen. Cya


    Mina julklappar

    Har inte hunnit haft så mycket tid att sitta här vid bloggen. men här är iallfall sakerna jag fick i julklapp :D Fick lite mer men det  kommer inte på vad det var just nu. Här är sakerna i allfall.

    JAG FICK:


    Nikon D80.
    mobil.
    mascara.
    tröjor.
    hörlurar.
    armband.
    pengar,
    DVD filmer.
    nivea produkter
    hårfön.

    Min julklapp



    Äntligen äger jag en kamera, en Nikon D80! WOHO! Shiit vad glad jag blev =) Lägger upp bilder från igår lite senare och skriver också vad jag mer fått ^^ 

    Måndag

    Heejsan! Har precis fixat till mig, Har varigt seg hela morgonen vaknade vid 11 ungefär och sen käkade jag frukost, sen satte jag mig vid datan och kollade på mobiler och mer har jag inte gjort den här mogonen förutom att jag är påklädd nu då :) Har gjort om lite här på bloggen. Fixade en ny orange färg på rubrikerna :) Vad tycker ni, blev det bra?

    Igår var jag på stan och shoppade LITE julklappar är fortfarande inte klar.. Tänkte att jag skulle åka till stan i morgon och shoppa det sista. Vad köper man till en farmor,farfar och morfar??

    Så idag ska jag nog städa och fixa med pappa. Slå in lite julklappar och sånt :) Ni får ha det bra ciao! 


    P.S. I love you.



    Har precis kollat klart på filmen jag fick igår P.S. I love you. Har inte sett den tidigare men den var väldigt fin! Alltid när jag har kollat på någon bra film blir jag så tom efter att jag gått från Teven. Blir inte ni det? Man är liksom inte glad, man är lite dyster hehe. Någon som fattar? Jag blir alltid det när jag kollar på kärleks filmer, om någon dör,eller om det är sorgligt osv.  Ha en bra kväll nu! Ciao

    Hejsan





    Idag fyller jag år ;) Pappa kom precis hem med en tårta, det skulle blivit en prinsesstårta men det fanns bara god jul, dekoratio. Så det blev någon mäktig gräddtårta i stället! :) har bara öppnat ett paket hitills och det var en bruno banani, Pure women parfym! Ska öpnna dom andra presenterna senare och äta middag med farmor farfar och morfar sen får jag se om det kommer några andra.  ÄNTLIGEN är det LOV!!!

    Skola


    Hejsan. Kom nyss hem från skolan. Hade Idrott sista lekt. Ska städa hela huset sen när mina föräldrar kommer hem,..eftersom jag fyller år i morrn plus att det är snart jul också! :) Sen måste jag gå och sälja salamin (stava) till tyskan . Igår var jag i skärholmen och köpte lite julklappar, till mamma och pappa, hittade lite ljus och örngott men är ännu inte klar med deras saker...Sen ska Morfar ha,farmor och farfar,Linda och Carro kanske? Och jenny :) Amanda skulle jag hoppa i år.


    WIIEE! I MORGON FYLLER JAG ÅR!

    16 December 2008

    Hej. Har värkligen inte vart aktiv dom här dagarna.. bortförklaringen till det är väl,att jag inte vetat vad jag ska skriva om och har heller inga bilder att publicera.. Det är heller inte roligt att pressa fram orden för att ha någonting för läsandet skull. Men man väljer heller inte sina dagar.. Så det är väl något jag får leva med (A)

    Har fått reda på hur vi ska fira nyår och gissa vad? Det här blir det tråkigaste nyår ever..  Elvira kommer inte Linn och Andreas kommer inte, pappa bara "ja men du kan ju åka till en kompis", Men alla jag har pratat med ska vara med släkten, resa bort till kompisar och en massa andra saker..  GOODBYE raket afton!

    I morgon ska jag iväg och curla (heter det så?) med skolan eller, vi är en grupp som ska åka. har gjort det förut alltså curla (Haha) och det va ganska kul faktist så ska bli kul :) Sen efter det åker jag och jenny vidare till södertälje och köper Julklappar till mamma och pappa och alla andra :D
     
    Hoppas jag inte tröttar ut er för mycket..

    Ciao


    Lucia.


    Luciainnebandy igår :) kulkul. Drog hem till amanda idag eftersom vi skulle göra klart skolarbetet i engelskan.. Skönnt att det blev klart idag i allafall.
    Har också hunnit baka lussbullar med mamma och jenny. Vid sju ska vi åka till Elvira :) Fika och sånt. Så jag ska väl fixa i ordning mig och hinna äta innan dess. :)  Jag har hittat julklappar till min mamma och pappa på internet också, fasst sakerna går att hitta i vanliga affärer också men skönt att ha lite koll på vad man ska köpa i allafall. Ciao
     


     


    No name

    känner mig trött  idag, där av rubriken. Heheh. Vad göra alla? Jag har en icke pluggdag idag :) Sköönt! Ska vara hemma och det lugnt, sitta vid datan. I morron är det ju dansuppvining,, ppinnigt. Och Linda var sjuk idag så hon kanske inte kommer :O Och det är typ det det värsta som kan hända!  DU MÅSTE KRYA PÅ DIG! :)

    Bloggen har blivit lite trist tycker jag, nu innan jul och allt men någon dag ska jag väl shoppa julklappar så då kan jag väl visa upp dom. Juste! Idag fick jag tillbacka mitt NO-prov fick G. Ganska nöjd ändå med tanke på ämnet. ;)


    teen days.

    Heej! Har haft en riktigt najs dag idag faktist, slutade skolan kl 13:00 kom hem och kolla på film ( Bad boys) Älskar den! Kollade sen på OTH. Och nu sitter jag här efter att ha smält i mig kyckling och bollar (friterad potatatis i bollar)! yummi.
    Inte lika stressigt i skolan heller. Skööönt!

    10 dagar kvar till min födelsdag! Wieee

     


    smink collage.


    collage: Jag.

    Nästa vecka är det lucia! Shiit va det går fort! Fyller år om 11 dagar, behöver jag ens säga att jag längtar?
    Har inte suttit vid datan på hela helgen. .Men det har vart sköönt, när man sitter vid datan rusar hela dagarna förbi och man orkar inte göra något .. . Önskar mig mycket smink i födelsedags present och julklapp,så kul att fylla nessesären med bra grejer, Max faxtor har grymt bra smink. Ett otroligt bra märke!


     


    dentredjedecember

    Hejsan hoppsan! 3 December,  tiden går fort right? Måste pluugga otroligt mycket idag knappt så jag inte ens har tid med att sitta här. Men lite uppdatering vore ju kul,eller? Hehe. Måste plugga svenska (tråååkiiiigt) har prov på fredag. Och i morrn är det ju dans så då är jag inte hemma förens sex. Sen ska jag ju käka. Så mycket tid till pluggandet blir det inte heller.. Uuscch men det är bara några sidor att läsa,så det ska väl gå bra.. Aja boken väntar. Ciao

    HeJ!

    Shiiit va kuuuuuuuul! jätte många som hittat hit till min blogg!! Jag tycker det är så jävla kul! Välkommna ;)

    batteri tid : 15 Timmar
    räckvidd: 100 meter




    Bloggens startsida
    RSS 2.0