Dagarna

Det här är det jag gjort under prao:en.

Måndag: Jag sov hos A, Anna skjutsade oss till Hagströms där vi var tvungna att sitta i fika rummet tills våran handledare kom. Efter att vi snackat lite, började han visa oss runt i målarskolan och vi fick måla lite penslar, sen drog vi till Hagströms lackering som tillhör samma företag där fick vi se hur dom lackade köksdörrar osv. Sen drog vi vidare till målarskolan i s-tälje där vi gick runt. Sen var vi tvungna att åka tillbaka för att hämta en lampa, kom tillbaka. lämnade lampan och M skulle ha samtal så jag och A fick sitta i 30 min rakt upp och ner på en stol och vänta. Träffade Magnus också, våran gammla vikarie.  Sen åkte vi till ett parkering rum i Alby där hans brosa och några lärlingar målade om till gym. Där fick vi tvätta väggarna i badrummet sen måla tak listerna i det ena rummet, spaklade för ett hål sen drog vi hem.

Tisdag:
Jag sov hemma hos A, sen vid 06.15 tog vi bussen till stationen där vi väntade på att bli hämtade sen åkte vi vidare med 2 andra till södertälje färghandel. Där vi var ett tag sen drog vi till Albylägenheten där vi fick dammsuga av lister m.m  Sen lackade vi dom och tog undan pappen sen gjorde vi likadant i ett annat rum. Sen målade vi garderoben och  köket.

Onsdag:
Jag och A gjorde som på tisdagen att vi åkte till station osv. stannade till i s-tälje där vi väntade jätte länge på S tills han kom. Åkte till Hamn och hämtade upp en till. Åkte till lägenheten satte dit köksluckorna men visste inte att han ställt dom i ordning så det blev jobbigt och tog tid. Sen lackade vi listerna och dammsög i hallen och köket. Sen åt vi och kom tillbax och hjälpte S med tappetsering eller inte A hon var med en annan kille och fick inte gör ett smak utan fick typ sitta på golvet i timmar. .

Torsdag:
Idag började vi kl 7 och då skulle vi vara i målar skolan, men Micke skulle ha möte så vi följde med och lastade på och av bänkar till en golf klubb, sen kom vi tillbaka och åt lunch.. Sen började vi slipa och torka fönstren som vi skulle måla vita men innan vi började måla åkte vi till östertälje och hämtade ställnings delar som vi lastade på släpet. Kom tillbaka och började måla fönsterna sen åkte vi och lämnade ställningarna sen fick vi sätta oss i solen och ha det sköönt.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till startsidan